Kan je nog een kaartje kopen in de bus syntus

Datum van publicatie: 15.10.2019

Niet bij alle OV-bedrijven kun je al contactloos betalen, pinnen of nog met contant geld betalen. InterRail in toch geldig in Groot-Brittannië 12 aug RegioJet: Vanaf juni van Wenen naar Boedapest 08 aug

We denken dat het ook hier een succes kan worden. Zo is het in de regio Zuid-Holland, Brabant, Friesland, Lelystad en op lijn en in Groningen al niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in de bus.

Wel pinnen! Wel zo makkelijk en veilig, voor zowel jou als reiziger als voor de chauffeur. Het verder afschaffen gaat in delen plaatsvinden op de volgende lijnen: Vanaf 1 september: met contant geld betalen is niet meer mogelijk op Q-link rood lijn 12 en de stadsbussen in Emmen lijn 1,2,3 en 4   Vanaf 1 oktober: met contant geld betalen is niet meer mogelijk op Q-link groen lijn 1 en 2.

Bij het instappen in de bus zie je direcht of je cashloos kunt betalen. Dit kan op trajecten waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt.

Koop je bij de RET een vervoerbewijs in de bus of tram waar betalen met PIN niet mogelijk is, dit is samen met het kaartje wat je van de buschauffeur ontvangt. Let dan goed op de pinbon, voor zowel jou als reiziger als voor de chauffeur, betaal dan bij voorkeur met gepast geld. Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen. De voorwaarden van de reisproducten wijzigen niet. Wel zo makkelijk en veilig, locatiefotografie en hoogwaardige bedrijfsfotografie.

Toegankelijk plannen. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker!

 • NS: Reizigersgroei zet door, plafond in zicht 16 aug Het contant geld is vanaf 1 oktober weg bij hen waardoor overvallers geen buit meer kunnen maken.
 • Bij het instappen in de bus zie je direcht of je cashloos kunt betalen. Betaling is dan alleen nog mogelijk met bankpas of creditcard.

Gratis OV-chipkaart

Zo is het in de regio Zuid-Holland, Brabant, Friesland, Lelystad en op lijn en in Groningen al niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in de bus.

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Overzicht alle regio's Arriva Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio?

De veiligheid van buschauffeurs en trambestuurders van het Haagse openbaar vervoerbedrijf HTM is verbeterd. RegioJet: Vanaf juni van Wenen naar Boedapest 08 aug

 • Overzicht alle regio's Arriva Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio? In de U-OV nachtlijnen, die elke zaterdag- op zondagnacht rijden, kun je betalen met je pinpas of je OV-chipkaart.
 • Reisadvies op maat?

Hieronder zie je, per vervoerder wat de huidige stand van zaken is, tegen 32 van het beschikbare budget. Wil je toch contant afrekenen. Het verder afschaffen gaat in delen plaatsvinden op de volgende lijnen:. Zijn doel is uiteindelijk n e-ticket voor het gehele openbaar vervoer. Het is het meest handig om te reizen met een OV-Chipkaart.

Plan je reis

Betaal bij de aanschaf van een kaartje in de bus indien mogelijk zoveel mogelijk gepast. Aan boord van de Fast Ferry kun je een kaartje enkele vaart, dagretour of vaartenkaart kopen. Je kunt bijvoorbeeld met deze bon gewoon overstappen op een andere lijn. Overzicht alle regio's Arriva Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio?

Fast Ferry Aan bewust geen contact met moeder van de Fast Ferry kun je een kaartje enkele vaart, dagretour of vaartenkaart kopen. Alle Haagse trams hebben nu betaalautomaten waar reizigers de vrije keuze hebben om met pinpas, creditcard of muntgeld een kaartje te kopen.

Wil je toch contant afrekenen. Tickets kunnen gekocht worden in de Syntus App en bij de chauffeur. Uitzondering Limburg en grensoverschrijdende lijnen Uitzonderingen voor grensoverschrijdende lijnen 44, 64 en Op de grensoverschrijdende lijnen 44 en 64 kun je gedurende een bepaalde overgangsperiode nog Duitse tickets met contant geld in de bus aanschaffen?

Voorverkooppunten Veluwe

Naast de bovenstaande mogelijkheden koop je een vervoerbewijs via de HTM Ticket app. Dat is een goede vraag want de OV-bedrijven streefden ernaar om per 1 januari geen contant geld meer in hun voertuigen te accepteren. Type reis Vertrek Aankomst. Het is het meest handig om te reizen met een OV-Chipkaart. Vanaf begin is het in de bussen van Connexxion niet meer mogelijk om met contant geld te betalen.

 • Dat kan in de voorverkoop bij één van de servicepunten.
 • Je moet contant betalen, pinnen is helaas niet mogelijk.
 • Het verder afschaffen gaat in delen plaatsvinden op de volgende lijnen:.
 • InterRail per niet meer geldig in Verenigd Koninkrijk.

Betaal je met pin of contactloos in de bus. We krijgen steeds vaker de vraag of je nog met contant geld een los kaartje kunt kopen in het openbaar vervoer. Overzicht alle regio's Arriva Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio. Dat is makkelijker, 4 en de nachtbuslijnen. InterRail per niet meer geldig in Verenigd Koninkrijk. Vanaf maandag 25 februari kan er bij Syntus Utrecht op de buurtbussen en niet meer met contant geld betaald worden.

Vanaf juni kan er al niet meer contant afgerekend worden in de bussen van Q-link blauw lijn 3, sneller en veiliger.

Via de app betaal je met iDeal of een creditcard!

Beschrijving

Behalve de losse tickets zullen ook het  Syntus Superticket, groepsreisbrief en evenementkaartjes via de app verkrijgbaar zijn. Dat is makkelijker, sneller en veiliger. Op lijn 44 Heerlen -Aken duurt de overgangsperiode tot 1 januari

Betaal je met pin of contactloos in de bus. Via de app betaal je met iDeal of een creditcard. InterRail in toch geldig in Groot-Brittanni.

We adviseren u om te lezen:

 1. Cesar
  18.10.2019 10:51
  Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |