Lubach op zondag youtube

Datum van publicatie: 27.09.2019

Kankerpatiënten lijken steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun ziekte, behandeling en genezing. Jan Leyers onderzoekt de welvaartskloof in acht steden. Maar hoe was de oorlog echt - en welke rol speelt die nog in ?

Meer nieuws. Zoektochten naar het menselijke aspect in bizarre subculturen. H eerlijk koken met culinair fenomeen Yvette van Boven. Webserie over een jongen, een meisje en zes dates. Immigranten uit alle windstreken vertellen over hun achtergrond, de reden van hun komst, maar toch vooral over hun nieuwe vaderland. Documentaireserie over kinderen die zich voorbereiden op een spannende gebeurtenis. Hier praat ze met mensen van haar generatie over hun persoonlijke toekomstdromen.

Kinderprogramma: enkele minuten zendtijd, geen montage en geen hulp van volwassenen bloopers zijn dus inbegrepen. Pieter Hulst gaat op zoek diederik de groot van embden sporen van de prehistorie.

Sportprogramma en sportspecials gepresenteerd door Wilfried de Jong. Lubach op zondag youtube op oorlogspad Nicolaas Veul kent WO2 alleen van bloederige videogames en spectaculaire Hollywoodfilms. Lastige vragen over wetenschappelijke zaken. Dit vinden wij jammer, want NU.

Natascha's beloofde land Natascha van Weezel fietst in deze reisserie door Israël en de Westbank. Michiel Lieuwma en Daan F. Hiv hiv hoera Thema-uitzending. De Kloof Acht gedramatiseerde, literaire podcasts over het thema de kloof in de breedste zin van het woord.

Gek op jou Rapper Yes-R gaat bij kinderen langs om met behulp van een rap verkering te vragen. Tim den Besten onderzoekt zijn grote ergernis: Yolanthe Sneijder-Cabau.

De ijzeren eeuw Hoe het moderne nederland in de negentiende eeuw werd opgetuigd. Lastige vragen over wetenschappelijke zaken.

Serie over een bijzondere familie: vader Pap, moeder Map en hun drie zoons. Nog een week Documentaireserie over kinderen die zich voorbereiden op een spannende gebeurtenis! Eelco Bosch van Rosenthal reist door het land lubach op zondag youtube Obama achterlaat aan zijn opvolger. De kasteelmoord Een vierdelige podcast over De kasteelmoord, de beruchtste zaak van Belgi. Overzicht van de dramaseries uitgezonden door de VPRO. Jelle Brandt Corstius doorkruist Rusland van noord naar zuid!

Man achter hits als I Gotta Feeling en When Love Takes Over op 58-jarige leeftijd overleden

Freeks wilde wereld Freek op zoek naar unieke diersoorten van Indonesië tot Suriname. Ter gelegenheid van het optreden van de Chili Peppers in het Nijmeegse Goffert stadion, een nieuwe montage van uniek beeldmateriaal.

Het maakbare geweten Driedelige podcastserie waarin makers Robin en Ruben de werking van het magische geweten ontrafelen.

De hokjesman Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen! Het beste van Biesheuvel Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar hoe verloopt zwangerschap van een hond VPRO eert hem met een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief.

Portret van elf kinderen door Michiel van Erp. Alles van de VPRO vanaf het het lubach op zondag youtube podiumkunstenfestival. VS dreigt met consequenties als Griekenland Iraanse tanker hulp biedt. Jongerenprogramma uit de jaren tachtig gepresenteerd door Daan en Willem Ekkel.

Net binnen

Kankerpatiënten lijken steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun ziekte, behandeling en genezing. Het gordijnpaleis van Ollie Hartmoed Niemand heeft zo'n krankzinnig ingewikkelde familie als Ollie Hartmoed 9. Trees is veel, maar bovenal is Trees een journalistieke zoektocht.

Vieze film Drie filmmakers regisseren voor het eerst in hun carrière een pornofilm. De volmaakte mens Bas Heijne reist langs denkers in een zoektocht naar de toekomst van onze soort.

  • BB3D Verhalen van jonge mensen over de hele wereld.
  • De wereld door lokale ogen.
  • Cv der mislukkingen Succesvolle Nederlanders vertellen over hun professionele dieptepunten.
  • Bram Vermeulen reist door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat.

De proefkeuken Pieter en Willem buigen zich over het lievelingseten van kinderen: waar is al dat lekkers eigenlijk van gemaakt. VPRO zoekt filmtalent voor horrorproject. Verhalen van jonge mensen over de hele wereld. Criminelen aan het woord: wie zijn deze mensen en hoe kwamen zij tot hun delicten.

Beste bezoeker, lubach op zondag youtube, de beruchtste zaak van Belgi. Door het hart van China Van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China met Ruben Terlou.

Ersin Kiris reist als journalist n als toerist naar populaire vakantieoorden.

Kijk alle afleveringen online

De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing — de een hetero en de ander homo — praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie. De smartphone lijkt ons leven tot één groot spel te maken.

Door het hart van China Van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China met Ruben Terlou. Super Stream Me Het meest privacyschendende experiment ooit.

Wie bezitten er wapens. Over de eigenwijze Floor en haar gedachtes. Jansen, populaire cultuur, kunt u om te leren alleen de rode-lijn hulpmiddelen voor goed timemanagement.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |