Camping san vito gardameer zoover

Datum van publicatie: 24.07.2019

Of haal een koel drankje bij de kiosk. Enige minpunt wat deze camping heeft is het slechte telefoonnetwerk dit is echt ver onder peil en niet meer van deze tijd.

Gereisd Met vrienden in augustus Nuttige review 0.

Kinderen ontdekken de glijbanen terwijl volwassenen ontspannen in de whirlpool. Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Tevens jammer dat er ook geen leuk terras met muziek bij het zwembad was om even een drankje te nuttigen, kon alleen op het bedje. Review toevoegen Foto's toevoegen.

En geniet van lange zomeravonden op uw overdekte veranda.

Ottema Accommodatietype: Staanplaats Waardering: 8. Leuke en volledige van alle gemakken voorzien mobile home met veranda. Strecker Accommodatietype: Stacaravan Fiji 2 Waardering: 8. Ronald20 augustus Goede camping met fantastische restaurants?

  • Zoo onvriendelijk, ze kijken je niet aan, gooien je producten gewoon op de producten van de vorige klant.
  • Rhodos Horizon Resort. Camping Cisano is een ideale plaats om veel uitstappen te doen.

Never nooit meer

Grote en aan drukke weg liggende camping lang het Gardameer met klein strandje dit alles afgezet met een groot ongezellig hek met ook een fiets en wandelpad er vlak langs lopend. Turkse Rivièra. Er zijn genoeg andere campings waar heen kunt aan het Gardameer.

Accommodatiesoort Accommodatiesoort Stacaravans Lodgetenten Bungalowtenten. Sanitair wordt goed schoon gehouden en is netjes.

Activiteiten Animatie Fietsverhuur Tennisbanen. Fantastisch 20 reviews. Omgeving is prachtig met veel mogelijkheden voor uitstapjes en fietstochten race en mountainbike. Sanitair was ook super schoon. De camping is goed verzorgd.

Camping Cisano / San Vito

Camping info. Kuipers Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: 8. Accommodatie toevoegen. Hadden we niet verwacht van VacansOleil.

Bij Roan kunt u zelf kiezen voor een stacaravan op het Cisano- of het San Vito-deel. Niet aangenaam om buiten te zitten. Voor de rest een schone camping. Vraag het Zoover. Grote terassencamping, behoorlijk stijl her en der.

Nog geen foto's over Camping Cisano / San Vito

Dit huisje kan ik omschrijven als klein, vies en vergane glorie. Naar het Gardameer? Hierboven vindt u een indicatie van de openingsdata van de activiteiten. Geen wifi op de camping alleen bij receptie als je het gekocht hebt.

  • Helaas een slechte locatie.
  • In lagunestijl.
  • Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website!
  • Een heel klein stukje waar je verder amper een stoel of parasol kan neerzetten.

Beide erg gezellig, vooral leuk in de avond. Heiwegen Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: Zoover, recenze z cest. En dat zijn er nogal wat.

Gereisd Met jonge kinderen in juli Nuttige review 0. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Lees meer. Douchejes waren wat aan de kleine kant, maar dan gingen we gewoon na het zwemmen ons douchen.

Italië - Gardameer - Cisano di Bardolino

Het nieuwe restaurant bij het meer is goed. Kinderen Kids Club Kinderzwembad Speeltuin. De exacte openingdata van al deze nieuwe faciliteiten is nog niet bekend, maar de opening zal naar verwachting aan het begin augustus het seizoen zijn.

Dat het zwembad dicht was ivm modder was na het vele noodweer waar de camping helaas mee te maken heeft gehad, van 7. Spanje Turkije Griekenland Itali Frankrijk. Camping en toiletgebouwen worden zeer schoon gehouden, recenze z cest.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |