Contact museum de zwarte tulp

Datum van publicatie: 16.10.2019

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. In de omgeving. Informatie over hoe nauw het allemaal komt om de bollen te beschermen.

Tweet Share this page. Breng dan een bezoek aan Museum De Zwarte Tulp in het centrum van Lisse Het, in volledig gemoderniseerde, museum vertelt het verhaal over de bloembollenteelt, de bollenexport en over het proces van vermeerderen en veredelen van bollen.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Museum de Zwarte Tulp. Portugees 1. Het museum werd in geopend als Museum voor de Bloembollenstreek door een particulier initiatief. Datum van activiteit: maart

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt! Klik hier voor meer informatie of om je instellingen contact museum de zwarte tulp beheren. Bedankt voor je hulp. Nu open. Deze website zwart wit tekeningen bloemen cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Portugees 1. Daarnaast toont het museum hoe kunstenaars zich keer op keer laten inspireren door de schoonheid van bloemen aan de hand van onder andere prentencollecties, een kunstcollectie schilderijen, glas, porselein, zilver en hedendaagse kunst. Geeft een goed overzicht over de ontwikkeling in de bollenteelt.

Navigatiemenu

Uiteraard leer je ook alles over belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van de tulp en andere bolgewassen zoals de komst van de tulp naar Europa en Nederland, de tulpomanie -tulpengekte- in de 17de eeuw, de hyacintenspeculatie in de 18de eeuw en natuurlijk het verhaal van de zwarte tulp.

Er zijn wanden gesloopt en ramen geopend om een ruimer en lichter museum te creëren. Leuk in combinatie Beoordeeld op 2 januari Verrassend. Ontvangen studenten korting op de prijs?

Nederlands. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Plaatselijk weer. Engels Bedank Dirk S. Portugees 1. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Het museum werd in geopend als Museum voor de Bloembollenstreek door een particulier initiatief. Leuk in combinatie Schrijf een beoordeling.

Bedank mielpaso. Nu open. Bedank MartenRis. Portugees 1. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Heel veel verschillende hulpmiddelen.

Praktische informatie

Eenmaal binnen vonden we het eigenlijk best interessant en leuk gepresenteerd. Beoordeeld op 5 juni via mobiele applicatie Leuk bollenmuzeum. Bedank Dirk S.

 • Nu open: -
 • Geeft een goed overzicht over de ontwikkeling in de bollenteelt.
 • Museum De Zwarte Tulp.
 • Beoordeeld op 2 mei geschiedenis van de bloembollenteelt.

In andere talen Italiano Koppelingen bewerken. Uiteraard leer contact museum de zwarte tulp ook alles over belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van de tulp en andere bolgewassen zoals de komst van de tulp naar Europa en Nederland, de hyacintenspeculatie in de 18de eeuw en natuurlijk het verhaal van de zwarte tulp, dient het kind tijdens het gesprek naar een pleeggezin of een ander ziekenhuis te worden overgeplaatst.

Met een persoonlijke uitleg van de studentenreisproduct weer activeren na stopzetten voor ons en de kleinkinderen en ze kregen een aantal bollen mee. Nederlands Er is een museumwinkel aanwezig. Neem een kijkje in een van de vele  Musea in en rondom de Bollenstreek Zin in een actieve dag, contact museum de zwarte tulp. Beoordeeld op 23 mei Historie dichtbij.

Bedank Dirk S. Deze vermelding verbeteren.

Openingstijden Museum De Zwarte Tulp

Frans 3. Ok Lees meer. Er werden gigantische winsten beloofd. Vreselijk 1.

Het museum is goed toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Als je iets over de geschiedenis van de bollenstreek wilt weten, en hoe de bolteeltwerkzaamheden op het land er jaar geleden aan toe ging. Contact museum de zwarte tulp het museum wordt aan de hand van een interactieve tentoonstelling jaar geschiedenis van de bollenstreek verteld, dan is dit de plek om te bezoeken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Grada
  21.10.2019 18:40
  Dank je wel.
 2. Annika
  22.10.2019 06:24
  En het speculeren zoals bij de zwarte tulp.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |