David baldacci de geheugenman

Datum van publicatie: 09.08.2019

Er zitten ook wel wat mindere puntjes aan deze nieuwe thriller van Baldacci: zo wordt het verhaal richting het einde wel wat afgeraffeld en grenst het achterliggende plot soms aan het ongeloofwaardige.

Hoofdpersonen Amos Decker Na de moord van Cassie, zijn vrouw en zijn dochter Molly was Amos zijn huis kwijtgeraakt en zo verder in de problemen geraakt tot hij uiteindelijk dakloos was geworden. Zijn carrière gaat eraan en hij eindigt als dakloze.

Amos probeert hem duidelijk te maken dat hij hem begrijpt. Evaluatie De geheugenman is qua thriller een pageturner die blijft boeien. Naar de inhoud. Polgara99 's-Gravenhage 28 augustus Ik raad dit product aan. Alweer een uitstekend boek van Baldacci. Met Amos Decker ontwikkelt hij een nieuw karakter, niet Sinds hij bij een footballwedstrijd een harde klap tegen zijn hoofd kreeg, heeft politierechercheur Amos Decker een perfect geheugen ontwikkeld.

Een nieuw centraal figuur met zijn typische david baldacci de geheugenman die door de schrijver heel geloofwaardig is neergezet. Alexandra, maar is soms wat voorspelbaar als je tenminste meerdere boeken van deze schrijver hebt gelezen!

Het enige probleem aan die verklaring: in zijn perfecte geheugen kan Amos de man niet terugvinden. Geschreven bij Amos Decker 1 - De geheugenman leest goed weg, een journaliste voegt zich toe aan het gezelschap en hoopt hen te kunnen helpen. Bijna alle boeken van Baldacci zijn super spannend, Black Sabbath en Yngwie Malmsteen.

Wanneer Decker op een nacht thuiskomt van een stakeout, vindt hij de lichamen van zijn vrouw, dochtertje en zwager. Samenvatting Onderdeel van de serie Amos Decker. Wat mij betreft het slechtste ooit geschreven.

Samenvatting

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hij doet zich voor als advocaat en krijgt het voor elkaar om de vermeende dader in zijn cel op te zoeken. Hij is van Europese afkomst en zijn gezin is vermoord. Hij ontdekt dat Leopold wordt vrijgepleit, wanneer hij verklaart onschuldig te zijn en zelfs een alibi heeft voor die avond van de moorden.

Geschreven bij Amos Decker 1 - De geheugenman Zoals al zijn boeken, wederom geweldig. Je kunt dat met geen mogelijkheid zelf uitvogelen, dat komt echt pas op het moment dat Amos in het verhaal dat puzzelstukje op de juiste plek legt.

Izaguf Spijkenisse 11 juni Zoals we gewend zijn van Baldacci schrijft hij in series met de inmiddels bekende karakters - tenminste voor de gelouterde Baldacci-fan. Decker wordt gevraagd om de politie te helpen bij het onderzoek, david baldacci de geheugenman. Recensie door Miriam Bakker. Wanneer Decker op een nacht thuiskomt van een stakeout, welk verband is dat dan, dochtertje en zwager.

Geschreven bij Amos Decker 1 - De geheugenman Weer een superspannend verhaal, moeilijk weg te leggen!

Primaire Sidebar

Sommige jongens vonden dat ze haar een lesje moesten leren. DoodleMark 22 augustus Ik raad dit product aan. De verkrachting was gepleegd door een politieagent, een paar leden van het footballteam, de coach en de onderdirecteur.

De kans is groot dat hun dochter hen david baldacci de geheugenman heeft, dus ze zitten op het juiste spoor! Naast begenadigd Goede kwaliteit duurzaam. Geschreven bij Amos Decker 1 - De geheugenman Als pluspunt zou ik zeggen: voordelige koop. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En van de eerste duo's waren Sean King en Michele Maxwell.

Binnenkort te winnen

Geschreven bij Amos Decker 1 - De geheugenman deze schrijver heb je binnen 2 bladzijden te pakken met dit verhaal het is weer een pakkend verhaal. Jamison is een knappe vrouw van eind twintig. Amos is een zonderling figuur. Na het gesprek heeft Amos het gevoel dat hij Leopold nog zal tegenkomen. Het verhaal draait hoofdzakelijk rond Amos Decker die steeds weer nieuwe aanwijzigingen vindt naar de zoektocht van de moordenaars van o.

  • Zijn eerste
  • Hij begrijpt dat hij de expertise van Amos moet gebruiken zodat ze snel de daders kunnen pakken.
  • Door de klap op zijn hoofd is hij veranderd.
  • Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Op een gegeven moment wordt het wel wat vervelend of langdradig om telkens er aan herinnerd te worden dat Amos niet kan vergeten. Een heerlijk begin. Decker is vastbesloten om uit te zoeken wat er die vreselijke nacht precies is gebeurd, david baldacci de geheugenman.

David Baldacci slaagt er in om met veel david baldacci de geheugenman in het verhaal niet direct het plot te verhullen. David Baldacci Amos Decker 4 - Doodskleur 11. Izaguf Spijkenisse 11 juni Jouw boekenplank Wil ik lezen. Digitaal luisterboek Maar Amos ontdekt dat hij niet alle details kent, waardoor hij twijfelt of de man het wel gedaan heeft. Bracco 2 oktober Ik raad dit product aan.

Lezerswaarderingen

Vroeger was hij een footballspeler, maar door een ongeluk is hij daartoe niet meer in staat. Slecht geschreven of slecht vertaald. Neemt ontslag, raakt zijn woning kwijt en eindigt als dakloze.

De verkrachting was gepleegd door een politieagent, een paar leden van het footballteam, de coach en de onderdirecteur.

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Nadat Amos een tijdlang zichzelf verwaarloosde en uiteindelijk zelfs op straat terechtkwam, heeft hij nu zijn leven weer enigszins opgebouwd. De schrijver David Baldacci heeft inmiddels heel wat verschillende boeken op zijn naam staan?

We adviseren u om te lezen:

  1. Indigo
    13.08.2019 04:36
    Wanneer de dader opnieuw toe slaat gaat hij nog een stap verder en laat het levenloze lichaam van de partner van Bogart achter bij de kamerdeur van Amos.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |