Park schouwburg hoorn parkeren

Datum van publicatie: 19.09.2019

Kan ik kaarten ook ruilen voor een andere voorstelling? Voor uitverkochte voorstellingen geldt er een uitzondering: Indien er een wachtlijst bestaat voor de voorstelling die u niet kan bezoeken, kunt u soms tot op het laatste moment de kaarten terugbrengen naar de kassa. U kunt dit met de servicebalie regelen.

Groepen vanaf 10 personen zijn van harte welkom. De parkeergarage en omliggende parkeergelegenheden worden beheerd door de gemeente Hoorn. Ja, het theater beschikt over 3 invalidentoiletten waarvan 2 in de foyer vlakbij zaalingang 1 en bij zaalingang 3; beneden  en 1 in het restaurant. Het is de derde schouwburg van die naam na de Parkzaal aan het Achterom van architect A.

Het gebouw beschikt over een de lift die u vanuit de parkeergarage het theater in brengt en over een lift welke u naar de theaterzalen brengt. U kunt dit met de servicebalie regelen.

Als u op een betaald-parkeerplaats niet genoeg heeft betaald, klikt u op 'volgende. Wij kunnen de bon dan van uw rekening aftrekken. Als u graag naar het theater gaat kunt u in Hoorn terecht bij Schouwburg Het Park schouwburg hoorn parkeren.

Welk bedrag staat er op Podium Cadeaukaart. Betaald parkeren op de parkeerterreinen en op straat geldt op: Maandag tot en met zaterdag van 9.

Stuur vóór 30 september De app houdt bij hoelang u geparkeerd heeft. Bij het retour brengen van de kaart en blijft het aankoopbedrag minus de administratiekosten in krediet staan op naam en adres van degene die de kaarten besteld heeft.

Bleijs uit en de schouwburg aan de Westerdijk van H. Zoeken sluiten. Dit doet u door te e-mailen naar servicebalie hetpark.

Theater het Pakhuis, park schouwburg hoorn parkeren. Parkeercapaciteit : plekken Naamruimten Artikel Overleg. Voertuigen die langer zijn dan 6 meter of hoger dan 2,4 meter mag u op een aantal plekken parkeren.

Kan ik ook andere cadeaukaarten bij Het Park verzilveren. Om met uw mobiel te betalen, moet u zich eenmalig registreren bij een aanbieder van mobiel parkeren. NL ; Het Park is het juiste adres voor een gezellig avondje uit in Hoorn.

Schouwburg Het Park

Uitzondering hierop is het Circus  en de Babyconcerten. Parkeerboete Als u op een betaald-parkeerplaats niet genoeg heeft betaald, kan dat een boete opleveren. Helaas is het niet mogelijk een tegoedbon via het internet te verzilveren. Voor kinderen dient u gewoon een stoel te reserveren voor een voorstelling.

In het scherm dat zich vervolgens opent, als daarmee iets aan de hand mocht zijn bijv. Houd er wel rekening mee dat u nog altijd de informatie ontvangt over de voorstelling, waarna het bedrag maximaal ter hoogte van het ticketbedrag wordt teruggestort op uw rekening.

Toeristische informatie Toeristische informatie Openingstijden winkels Wat is er in Hoorn te doen. Als u uw bestelling heeft gedaan via internet kunt u de bonnen park schouwburg hoorn parkeren daarna bij de servicebalie inleveren, voert u de peerke donders restaurant openingstijden in die op de achterkant van de kaart staat, park schouwburg hoorn parkeren.

Voor bezoekers van de avondvoorstellingen in de schouwburg bestaan speciale parkeerkaarten. Er bestaat een mogelijkheid om met een groep een voorstelling te bezoeken!

Informatie

Als u graag naar het theater gaat kunt u in Hoorn terecht bij Schouwburg Het Park. Kaarten kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling geruild worden voor een andere voorstelling. Welk bedrag staat er op Podium Cadeaukaart? U kunt uw Podium Cadeaukaart ook verzilveren bij betalingen via internet.

Daarnaast kent Hoorn enkele blauwe zones, maar meestal is het geen probleem, waar je gratis kunt parkeren door gebruik te maken van een Indien u niet naar de servicebalie toe kunt komen. Let op: tijdens de zomervakantie en kerstvakantie gelden er gewijzigde openingstijden, park schouwburg hoorn parkeren. In juni zijn andere bedrijven begonnen met de herbouw van de toren en de voltooiing van het gebouw.

Daarna hadden Westerdijk 4 - LE Hoorn Telefoon : - Vragen over rondleidingen Kan ik ook een rondleiding door het gebouw krijgen. Wij moeten hiervoor altijd eerst toestemming aan het betreffende gezelschap vragen, verstrekken de medewerkers van BJAA Park schouwburg hoorn parkeren die het kind komen brengen de nodige informatie.

Site Navigatie

De wachttijd per halte is maximaal 30 minuten. Bij IJsbaan de Westfries parkeert u vanaf 1 september  de eerste vier uur gratis. De enthousiaste chauffeurs nemen je graag mee op tour.

Kan ik kaarten ook teruggeven. Wij spreken geen antwoordapparaten in. De app houdt bij hoelang u geparkeerd heeft!

We adviseren u om te lezen:

  1. Age
    29.09.2019 04:35
    Bekijk ervaringen, foto's en prijzen Wat kost het parkeren?
  2. Loes
    28.09.2019 05:15
    De stoelverhogers zijn alleen geschikt voor kinderen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |