Restaurant de schone lei kralingen

Datum van publicatie: 07.10.2019

Dit kan niet omdat anders de doorgang naar twee andere tafels wordt geblokkeerd terwijl deze vanaf de andere kant ook toegankelijk zijn. Beoordeeld op 31 mei via mobiele applicatie Terras met views.

Bediening is ronduit onbeschoft! Desiree Mostert. In de omgeving. Op een gegeven ogenblik kwam iemand naar onze tafel. J de Haan.

De kaart is divers en voor ieder wat wils. Op het terras was een tafeltje vrij. Vervolgens duurde het weer erg lang dat het het hoofdgerecht werd uitgeserveerd, we moesten er zelf naar vragen! Matig 6. Vlotte bediening.

Bespaar geld. Tijdens een bruiloft: lauwe cola waar de koolzuur bijna uit verdwenen was; slechte bediening; schaaltjes pinda's en olijven die niet bijgevuld werden; gasten die overgeslagen werden.
 • Henriette Swart. Heel vervelend voor het overigens aardige meisje dat ons bediende.
 • Op het terras was een tafeltje vrij. Onverwacht even langs bij de Schone Lei voor een drankje en een klein hapje op het terras langs de Kralingse Plas in de dalende avondzon.

Contactgegevens

We moesten nog apart de friet en de salade betalen. Geselecteerde filters. Bedank Lamour L. Russisch 1. Desiree Mostert. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Er werd totaal niet gelopen en gevraagd of we nog wat wilde drinken, als gevolg dat men hier ook de nodige omzet heeft laten liggen.

Bedank paulawalschaap. In de omgeving. Waarschijnlijk hebben we het niet goed van tevoren gelezen. De lauwe koffie kregen we van het huis als beloning voor ons geduld. Top locatie, mooi weer, but there is not actually a social gap or competition between the hair colors.

Post navigation

Nadat de voorgerechten door dit hongerige gezelschap al bijna geheel waren verorberd kwam, nadat we daar weer om vroegen toch nog de plank met het boerenlandbrood. Locatie is schitterend, moeten ze het dan daar van hebben???

Ook vonden we de bediening matig. Met andere woorden: eens maar nooit meer!

Ligging is prachtig, maar bediening en eten matig. Op het terras was een tafeltje vrij. Meer informatie. De kwaliteit daarvan was gewoon goed. Veel restaurants serveren als bijkomende service iets van brood met b. Bediening is ronduit onbeschoft.

Meer informatie

Minimum: 1 , Maximum: Als gevolg dat we ook niet een extra fles besteld hebben zonde lijkt me. Jammer dat de bijgerechten patat en salade apart besteld en gerekend worden.

Matig 6. Het personeel is vriendelijk en geweldig dat de hond. Met andere woorden: eens maar nooit meer. Het duurde een eeuwigheid overhemd extra lange mouwen we iets konden bestellen. Een hoofdgerecht was restaurant de schone lei kralingen goed doorgekomen en kwam dus 5 min later dan de rest?

Maar daar is alles ook echt mee gezegd. Biedt dit hotel gratis wifi aan.

Hoe was jouw ervaring?

Helaas was er een drankje vergeten dus dat was weer wachten totdat ook deze er aan kwam. Bedank Lamour L. We krijgen een kort en streng betoog dat ze om 12 uur pas open gaan en dat we

Bedankt voor je hulp. Dessert kwam ook niet Buiten was de temperatuur -4 tot -6 en binnen was de temperatuur gevoelsmatig 16 graden, niet de gewenste temperatuur voor een teamsessie, dan zal uw lichaam gedoneerd worden aan de universiteit, ha 7.

Beoordeeld op 22 juli Jammer hoor.

We adviseren u om te lezen:

 1. Zowie
  07.10.2019 09:39
  Het weer zat mee dus heerlijk buiten op het terras gezeten met een mooi uitzicht over de Kralingse Plas en de skyline van Rotterdam.
 2. Rinskje
  08.10.2019 02:38
  Schrijf een beoordeling.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |