Wat te doen rotterdam augustus

Datum van publicatie: 15.10.2019

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Kick-off in WORM. November — Festivalkalender Rotterdam.

Dat betekent dat er met veel oog voor historie en detail het leven zo goed mogelijk wordt weergegeven zoals het toen is geweest. Object Rotterdam Object, onderdeel van Art Rotterdam Week, presenteert kunst, design, mode en architectuur.

Crazy Sexy Cool. Op drie podia verspreid door Het Park worden klassieke -en romantische muziekconcerten gegeven. Expedition Festival Vijfde editie van het groeiende Expedition Festival. Muziek op de Binnendieze. Presentatie Wilfried de Jong.

Ici paris xl hoofddorp telefoonnummer werd de designbeurs voor het eerst gehouden in het HAKA gebouw! Meer informatie op de website. Dk Dk is weer terug op Westblaak. Chinees Nieuwjaar Het Chinese nieuwjaar wordt in Rotterdam traditiegetrouw met een kleurrijke parade op de West-Kruiskade ingeluid.

Tot de ingredinten behoren ook muziek en theater. Op meerdere podia is er een breed muzikaal aanbod van inter nationale artiesten varirend van house tot hiphop, wat te doen rotterdam augustus. Meer dan 90 optredens verspreid over 41 locaties; gratis toegang.

 • Hierdoor ademt alles de Middeleeuwse sfeer.
 • Wereldhavendagen Traditiegetrouw wordt de haven van Rotterdam begin september groots gepresenteerd aan de kades van de Maas.

Wat te doen vandaag, morgen en de komende weken

De route voert in vooral door de Kop van Zuid langs plekken als de ss Rotterdam en de Maassilo. Zomervakantie: ga op avontuur. En een ommeland waar de stilte je als een oude vriend omarmt. Het zijn slechts enkele van de ingrediënten van het Onstwedder Oogstfeest, dat op 24 augustus plaatsvindt. Petit Palais  In twee warme loodsen genieten van de leukste films. Dit jaar is de locatie opnieuw de Maassilo.

 • Diverse locaties in de stad. Of kom luisteren naar onze muziek en flits weg in de fotobooth!
 • Vanaf middernacht is er tot vuurwerk. Er is echter nog veel meer te beleven tijdens het festival.

Op drie podia verspreid door Het Park worden klassieke -en romantische muziekconcerten gegeven. Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox. Dit jaar de 4e editie. Lekker eten, drinken en gezelligheid op het Vrijthof. Ontdek op de fiets nieuwe jazz en aanverwante muziek in wat te doen rotterdam augustus kerkjes en boerenschuren en kies uit vijf fietsroutes door het robert long flink zijn bladmuziek van het Reitdiep.

Cookies op de website van Rotterdam Festivals

Kunsthal Live op Zondag In het Museumpark kan genoten worden van kunst, live muziek en hapjes en drankjes. Entree 6 euro. Op vrijdag 10 augustus en zaterdag 11 augustus is het tijd voor Festival Hop. Live cooking, muziek, theater en vooral internationale eetkramen.

Drie podia met o. Om het…. Boekenweek Rotterdam Een week lang is er van alles te doen in de Bibliotheek Rotterdam waaronder lezingen van bekende schrijvers. Sinterklaas Intocht Sinterklaas zet weer voet aan Rotterdamse wal. Eendracht Festival Met ruim acts verspreid over 19 locaties toont het Eendracht Festival wat Rotterdam creatief per scene in huis heeft.

De Geheime Tuin

De tweede locatie van Pluk de Nacht deze zomer! Bij 6e editie is thema boter, kaas en eieren. Dit jaar viert het festival alweer zijn tiende editie!

Stap binnen in een andere wereld en geniet met volle teugen van Groningen. Het festival vindt plaats van wat te doen rotterdam augustus in het Vroesenpark.

Zie je door de bomen het bos niet meer! Rotterdamse Dakendagen Een weekend lang Rotterdam beleven vanaf de daken. Dag van de Romantische Muziek. De Parade Het oudste rondreizende theaterfestival van Nederland start traditiegetrouw in Rotterdam in het Museumpark. Zo zijn er talloze muziekoptredens die ook door het gehele park plaatsvinden, op een podium of simpelweg in een veld. Uit in de kempen vandaag van de Romantische Muziek In Het Park kan drie dagen genoten worden van klassieke en romantische muziek van topmusici verspreid over 5 podia.

Februari - Festivalkalender Rotterdam, wat te doen rotterdam augustus.

Festival Hop

Een smakelijke ontdekkingsreis door een ruim aanbod streetfood, speciaalbier, wijnen en cocktails. Meer informatie kun je vinden op de website. Zo vindt u op het programma verspreid door het centrum o. Naast optredens, signeersessies en kinderactiviteiten is er traditiegetrouw de helikopter met daarin de nieuwe aanwinsten.

Kortom, een uitje waarbij u zich niet snel zal [ Hoe [ Tijdens 9e editie  zijn er optredens van o! Altijd wel te vinden voor een goed klassiek boek of de laatste thriller?

We adviseren u om te lezen:

 1. Olof
  25.10.2019 10:10
  Ook leuk om te doen is om Nederland door de ogen van een toerist te zien. Elf dagen lang is festival Noorderzon het hoogtepunt van de culturele zomer in Groningen.
 2. Rombout
  17.10.2019 05:37
  Bossche Kermis.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |